Në këtë video nga Youtube do t’ju tregojme si te gatuani Tave Kosi me mish qingji (Tave kosi Elbasani).

Video receta per te gatuar tave kosi me mish qingji te shijshme

Në këtë video do të gjeni sekretet per gatimin e Tavës së Kosit me mish qingji.

Përbërësit: Mish qingji, kos shtëpie, miell, vezë oriz dhe kripë

Për të mësuar më tepër pergatitjen perfekte të tavës së kosit dhe sekretet e saj, shikoni videon me përgatitjen hap pas hapi