Embelsira qe do tju ofrojme sot quhet kek me zemer cokollate – Si gatuhet kjo embelsire e quajtur Kek me zemer cokollate

Kete recete embelsire do t’jua tregojme me ane te kesaj video ne menyre te thjeshte dhe te qarte. Kek me zemer cokollate eshte nje embelsire e shpejte ne te gatuar por e teper e shijshme.

Rreth perberesve dhe menyres se si gatuhet embelsira kek me zemer cokollate, shikoni videon me poshte.