Gjel deti me pershesh me buke misri – Video si ta gatuajme  – Receta gatimi per gjel deti me pershesh me buke misri

Gjel deti me pershesh – recete gatimi tradicionale me video pershkruan si te gatuajme gjelin e detit ne furre dhe pershesh me buke misri dhe lengun e gjelit.

Kjo eshte nje recete tradicionale shqiptare e cila perdoret kryesisht ne Shqiperine e mesme gjate periudhes se vitit te ri. Shikoni videon me poshte e cila per te mesuar si gatuhet hap pas hapi geli i detit dhe persheshi.

Pershesh me leng gjel deti: (Ja Receta ne Video)

Gjel deti ne furre, gjel deti me pershesh, pershesh, pershesh me buke misri, si te gatuajme pershesh, si te gatuajme gjel deti, receta gatimi per gjel deti, recet gatimi per pershesh